Diner

Wokgarnalen met Japanse groente

Je kent het wel, je hebt zo trek in noodles, maar weet dat ze niet al te gezond zijn. Je eet heel de week gezond en wilt dan best een uitzondering maken. Niet mokken maar wokken ! 

Print

Wokgarnalen met Japanse groente

Normaal snijd ik alles zelf, je weet dan precies wat er in zit, super vers en kan je zoveel toevoegen als je denkt nodig te hebben en in welke grootte. Maar voor nu was het even een uitzondering van een kant-en-klare zak van de ah.

Course Main Course
Cuisine Japanese
Voorbereidingstijd 5 minuten
Kooktijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Porties 4 Personen
Author Deminique

Ingrediënten

  • 1 Ui
  • 3 Knoflookjes
  • 250 g Garnalen
  • 1 groene Paprika
  • 1 zak Japanse wokgroente
  • 3 blokjes Woknoodles (Conimex) 186 g
  • Wokolie/olijfolie
  • Ketjap/sambal/chilisaus

Instructies

  1. Kook de noodles in ruim water zoals aangegeven op de verpakking en giet ze vervolgens af en spoel met koud water.

  2. Snipper de ui en snijd de knoflook en paprika in kleine stukjes.

  3. Verhit een wokpan op hoog vuur met olijfolie of wokolie. Voeg als eerste de ui toe en na 1 minuut ongeveer ook de knoflook. 

  4. Daarna voeg je de garnalen toe samen met de ketjap/sambal en chilisaus en na ongeveer 2/3minuten ook de rest van de wokgroente.

  5. Wok nog even 2 minuten en serveren maar! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *