Eierpizza

Eiwitrijke en gezonde pizza. Voor de bodem heb je slechts 2 ingrediënten nodig! Een verrassende smaaksensatie als je het mij vraagt.

Print

Eierpizza

Voorbereidingstijd 15 minuten
Kooktijd 25 minuten
Totale tijd 40 minuten
Porties 2 personen
Author Deminique

Ingrediënten

Pizzabodem

  • 4 st eieren
  • 125 gr mozzarella

Topping

  • 6-8 el tomatensaus
  • 1 tl oregano
  • 1 blikje tonijn
  • 1 rode ui
  • 8 mini pruimcherry tomaatjes
  • 1 el olijven
  • 50 gr feta
  • 60 gr geraspte kaas

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C  hetelucht.

  2. Blend de eieren en mozzarella in een mengkom.

  3. Giet het beslag op een met bakpapier bekleedde ovenplaat.

  4. Bak de bodem ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven totdat deze lichtbruin kleurt.

  5. Haal de bodem uit de oven en laat het een paar minuten afkoelen.

  6. Verwarm de oven op 225 °C.

  7. Smeer de tomatensaus over de bodem en bestrooi met oregano.

  8. Bekleed de pizza met de rest van de ingrediënten.

  9. Bak de bekleedde eierpizza nog ongeveer 10 minuten totdat het goudbruin van kleur is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating