Wentelteefjes

Wie lust ze niet. Wentelteefjes heerlijk als ontbijt of lunch. Ik weet nog goed toen ik klein was maakte mijn moeder ze wel eens als wij van school tussen de middag thuis gingen eten. Nu maak ik ze zelf en wil ik je dit heerlijke recept niet onthouden.

Print

Wentelteefjes

Course Breakfast
Voorbereidingstijd 5 minuten
Kooktijd 10 minuten
Totale tijd 10 minuten
Porties 2 Personen
Author Deminique

Ingrediënten

  • 6 Sneetjes Casino brood
  • 1 Ei
  • 150 Ml Plantaardige melk
  • 1/2 Tl Kaneel
  • 1 Tl Bruine basterd suiker
  • Boter of olie Om in te bakken

Instructies

  1. Snijd de korstjes van de boterhammen eraf.

  2. Maak het mengsel met ei, kaneel, basterdsuiker en melk. Roer goed door.

  3. Doop het brood in het mengsel en laat op een bord uitlekken.

  4. Smelt boter of olie in een koekenpan.

  5. Bak 2 wentelteefjes tegelijk of indien de pan groter is kan je meerdere maken. Bak ze goudbruin en draai ze halverwege om.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating