Eiwrap met zalm

Een verrassende smaaksensatie met deze heerlijk wrap gemaakt van ei en gevuld met zalm, heksenkaas, komkommer en avocado.
Snel en eenvoudig te maken!

Print

Eiwrap met zalm

Verrassende smaaksensatie!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Kooktijd 5 minuten
Totale tijd 10 minuten
Porties 2 wraps
Author Deminique

Ingrediënten

Wraps

  • 2 st Eieren
  • 1 tl Italiaanse kruiden
  • snufje Zout & peper
  • 1 el Kokosolie

Toppings

  • 1 plakje Zalm
  • 1 el Heksenkaas
  • 1/2 Avocado
  • 1/4 Komkommer
  • paar Mini tomaatjes

Instructies

  1. Klop de eieren in een kom en voeg de kruiden en zout&peper toe.
  2. Verwarm kokosolie in een koekenpan.
  3. Bak 2 dunne ommeletjes aan beide zeiden.
    Laat de ommeletjes daarna op een bord afkoelen.

  4. Beleg de afgekoelde ommeletjes met heksenkaas, zalm, komkommer, avocado en de mini tomaatjes.
  5. Rol ze op en eetsmakelijk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating




Winkelwagen