Een verrassende smaaksensatie met deze heerlijk wrap gemaakt van ei en gevuld met zalm, heksenkaas, komkommer en avocado.
Snel en eenvoudig te maken!
Print
Eiwrap met zalm
Verrassende smaaksensatie!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Kooktijd 5 minuten
Totale tijd 10 minuten
Porties 2 wraps
Ingrediënten
Wraps
- 2 st Eieren
- 1 tl Italiaanse kruiden
- snufje Zout & peper
- 1 el Kokosolie
Toppings
- 1 plakje Zalm
- 1 el Heksenkaas
- 1/2 Avocado
- 1/4 Komkommer
- paar Mini tomaatjes
Instructies
-
Klop de eieren in een kom en voeg de kruiden en zout&peper toe.
-
Verwarm kokosolie in een koekenpan.
-
Bak 2 dunne ommeletjes aan beide zeiden.
Laat de ommeletjes daarna op een bord afkoelen. -
Beleg de afgekoelde ommeletjes met heksenkaas, zalm, komkommer, avocado en de mini tomaatjes.
-
Rol ze op en eetsmakelijk!