Wat is er nu lekkerder dan zo de ochtend te starten😍
Print
Pannenkoekjes van havermout en banaan.
Pannenkoekjes 5 stuks
Voorbereidingstijd 5 minuten
Kooktijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Porties 5 Pannenkoekjes
Ingrediënten
Pannenkoekjes
- 35 gr Havermout
- 1 el kokosolie Om in te bakken
- 1 st Banaan
- 1 st Ei
- 1 tl Kaneel
- 1 scheutje Ongezoete amandelmelk
- 1 snufje Zout
Rode fruitsausje
- 1 handje Gemengd rood diepvries fruit
- 1 el Citroen
Instructies
Pannenkoekjes
-
Vermaal de havermout in de blender of met de staafmixer tot meel.
-
Voeg de banaan en ei toe, vervolgens de kaneel en een scheutje amandelmelk (het beslag moet wat dikker blijven en niet zo dun zoals normale pannenkoekenbeslag).
-
Verhit een pan met kokosolie en bak hierin kleine pannenkoekjes, draai ze voorzichtig met een spatel om wanneer er belletjes ontstaan. Bak het beslag tot het op is.
Rode fruitsausje
-
Verwarm het diepvriesfruit in een steelpannetje op laag vuur samen met de citroensap tot een sausje. (Laat wat stukjes heel en serveer het over de pannenkoekjes)
Mjammie eetsmakelijk!🥞🍴
Super lekker, nu al 2x gemaakt volgens dit recept en nog healthy ook!