Een gezond kleurrijk dessert welke zeer eenvoudig te maken is.
Zeg nou zelf : wat een plaatje !
Kaki fruit dessert
Ingrediënten
- 2 Grote Kaki fruit Of 3 normale
- 800 ml Volle biologische yoghurt
- 80 g Lange kaneeltjes ( koekjes) van Verkade
Instructies
-
Schil de kaki fruit en pureer anderhalve kaki fruit. De overige kaki fruit snijdt je in mooie partjes van gelijke dikte, deze gaan wij namelijk gebruiken als decoratie.
-
Verdeel de gepureerde kaki fruit over 4 glazen , maar zorg dat je nog een klein beetje overhoudt, deze gaan wij zo nog gebruiken. Ik heb zelf gekozen voor wijnglazen.
-
Met een vijzel stamp je de kaneel koekjes fijn, breng een laagje aan op de gepureerde kaki fruit.
-
Voeg vervolgens ongeveer 200ml volle yoghurt toe per glas.
-
Hierna verdeel je de overgebleven hoeveelheid gepureerde kaki fruit over de glazen en zorgen we voor een bovenlaagje met fijn gestampte kaneelkoekjes.
-
Als laatste voeg je de gesneden kaki partjes toe. En vergeet bij het serveren geen extra kaneelkoekje 😉