Ga terug
Print

Eiwrap met zalm

Verrassende smaaksensatie!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Kooktijd 5 minuten
Totale tijd 10 minuten
Porties 2 wraps
Author Deminique

Ingrediƫnten

Wraps

  • 2 st Eieren
  • 1 tl Italiaanse kruiden
  • snufje Zout & peper
  • 1 el Kokosolie

Toppings

  • 1 plakje Zalm
  • 1 el Heksenkaas
  • 1/2 Avocado
  • 1/4 Komkommer
  • paar Mini tomaatjes

Instructies

  1. Klop de eieren in een kom en voeg de kruiden en zout&peper toe.
  2. Verwarm kokosolie in een koekenpan.
  3. Bak 2 dunne ommeletjes aan beide zeiden.
    Laat de ommeletjes daarna op een bord afkoelen.

  4. Beleg de afgekoelde ommeletjes met heksenkaas, zalm, komkommer, avocado en de mini tomaatjes.
  5. Rol ze op en eetsmakelijk!