Ga terug
Print

Kaki fruit dessert

Course Dessert
Voorbereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 15 minuten
Porties 4 Personen
Author Deminique

Ingrediƫnten

  • 2 Grote Kaki fruit Of 3 normale
  • 800 ml Volle biologische yoghurt
  • 80 g Lange kaneeltjes ( koekjes) van Verkade

Instructies

  1. Schil de kaki fruit en pureer anderhalve kaki fruit. De overige kaki fruit snijdt je in mooie partjes van gelijke dikte, deze gaan wij namelijk gebruiken als decoratie. 

  2. Verdeel de gepureerde kaki fruit over 4 glazen , maar zorg dat je nog een klein beetje overhoudt, deze gaan wij zo nog gebruiken. Ik heb zelf gekozen voor wijnglazen.

  3. Met een vijzel stamp je de kaneel koekjes fijn, breng een laagje aan op de gepureerde kaki fruit.  

  4. Voeg vervolgens ongeveer 200ml volle yoghurt toe per glas. 

  5. Hierna verdeel je de overgebleven hoeveelheid gepureerde kaki fruit over de glazen en zorgen we voor een bovenlaagje met fijn gestampte kaneelkoekjes. 
  6. Als laatste voeg je de gesneden kaki partjes toe. En vergeet bij het serveren geen extra kaneelkoekje ;)