Ga terug
Print

Pannenkoekjes van havermout en banaan.

Pannenkoekjes 5 stuks

Course Breakfast
Cuisine American
Voorbereidingstijd 5 minuten
Kooktijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Porties 5 Pannenkoekjes

Ingrediƫnten

Pannenkoekjes

  • 35 gr Havermout
  • 1 el kokosolie Om in te bakken
  • 1 st Banaan
  • 1 st Ei
  • 1 tl Kaneel
  • 1 scheutje Ongezoete amandelmelk
  • 1 snufje Zout

Rode fruitsausje

  • 1 handje Gemengd rood diepvries fruit
  • 1 el Citroen

Instructies

Pannenkoekjes

  1. Vermaal de havermout in de blender of met de staafmixer tot meel.
  2. Voeg de banaan en ei toe, vervolgens de kaneel en een scheutje amandelmelk (het beslag moet wat dikker blijven en niet zo dun zoals normale pannenkoekenbeslag).
  3. Verhit een pan met kokosolie en bak hierin kleine pannenkoekjes, draai ze voorzichtig met een spatel om wanneer er belletjes ontstaan. Bak het beslag tot het op is.

Rode fruitsausje

  1. Verwarm het diepvriesfruit in een steelpannetje op laag vuur samen met de citroensap tot een sausje. (Laat wat stukjes heel en serveer het over de pannenkoekjes)